Možnost editovat zprávy na Whatsappu, nepřeskočitelná 30sekundová reklama na YouTube v TV a další socialnews

YouTube: Nepřeskočitelné 30sekundové reklamy v TV i reklama při pauznutí videa
Pokud si neplatíte YouTube Premium budete mít sledování nejoblíbenějšího obsahu maličko komplikovanější. YouTube oznámil, že nabídne nepřeskočitelné reklamy v délce 30 sekund ve svém programu YouTube Select, který se zaměřuje na reklamu u prémiového obsahu z TOP 5 % tvorby. Zároveň představil bannerovou reklamu, která se zobrazí při pozastavení videa.

Nové editovací nástroje přímo v Reels na Instagramu
Tvůrci budou mít brzy možnost využít například tyto funkce: rozdělení klipu na dvě videa (umožní snadnější aktualizaci s konzistentními příspěvky), ovládání rychlosti přehrávání (zrychlení či zpomalení části videa), jednoduchá části klipu za jinou (bez nutnosti měnit načasování nebo pořadí dalších částí videa).

Roztančená kampaň od Droga5 pro LinkedIn
Stačí špetka inspirace z příchozího upozornění od LinkedIn a začnou se dít věci. V nové reklamě rozehrává mladá dívka extravagantní tanec a ukazuje tak, že budoucnost je plná příležitostí. Novou reklamu pro LinkedIn připravila oceňovaná newyorská agentura Droga5. Mrkněte na ni.

YouTube zařízne funkci, o které jste pravděpodobně ani nevěděli
Tušili jste, že i YouTube má Stories? Funkce představená v roce 2008 se ale nikdy výrazně neprosadila a ani nebyla zpřístupněna všem uživatelům. S aktuálním růstem popularity Shorts ji YouTube už ani neplánuje dále rozvíjet a tak k 26. červnu končí.

Na Whatsappu půjde po omezenou dobu upravit odeslanou zprávu
V nadcházejících týdnech se mohou 2 miliardy uživatelů Whatsappu těšit na novou funkci. Do 15 minut od odeslání ji bude možné upravovat – třeba opravit překlep nebo přidat další info. Příjemce uvidí, že byla zpráva editována, neuvidí ale historii úprav.

Socialtip: Více odkazů v bio konečně přímo na Instagramu
Podívejte se na náš nejnovější tip, kde vám ukážeme, jak do vašeho bia na Instagramu dostat více odkazů najednou.