Co mají společného Ryan Reynolds a Hugh Jackman?

Doslova výborné reklamy, které v nedávné době natočili! Dámy se asi shodnou, že tito dva herci patří k nejvíc sexy mužům planety. A co teprve, když se vysvléknou, a jediné, co mají na sobě, jsou boty značky R. M. Williams! Tohle musíte vidět.

Nebudeme vás napínat.

R. M. Williams je značka pánské obuvi a oblečení založená v roce 1932 v Austrálii. Hugh Jackman je herec, kterého znáte z filmů X-Men, Deadpool 2 či Wolverine, a ambasador značky R. M. Williams. A nutno říct, že tuto svou roli bere velmi vážně!

Zdroj: YouTube kanál Film Club

Ne každý by se totiž skrze reklamu nechal svléknout do naha a natočit se ve vcelku choulostivých polohách. Tady však nešlo o nich lechtivého, nýbrž o brilantní ztvárnění skvělého scénáře. Velký potlesk za nápad i za odvahu samotného Huhga!

Podle mě tohle je reklama roku!

Petr Král
Zdroj: YouTube kanál Film Club

Ve spotu naproti sobě sedí Hugh a výkonný ředitel firmy R. M. Williams. Herec je z bot této značky nadšený: „I’m actually, like, in love. They’re great. They’re amazing,“ říká, zatímco obdivuje svoje černé chelsea boots. A ač je ředitel potěšen, že si Hugh boty tak užívá, cítí se ve společnosti nahého herce tak trošku… nekomfortně. Pokouší se mu vysvětlit, že nemusí brát smlouvu se značkou o tom, že může nosit pouze boty R. M. Williamse, tak vážně

Ale Jackman ho rychle vyruší: „Moje slovo platí! A vlastně jsem to já, kdo by měl platit vám,“ vzkazuje mu. Ale jde ještě dál. Začne se nahým zadkem labužnicky vrtět na křesle a pronese: „Všechno v R. M. Williams je tak pohodlné!“ No, tahle reklama se opravdu povedla.

When I say I’m in, I am all in, you know?

Nahý Hugh Jackman v reklamě R. M. Williamse

Gin od Ryana Reynoldse pro rodiče, kteří se učí doma s dětmi

Ryan Reynolds je kolegou Hugha Jackmana z filmu Deadpool. Proslavily ho i role ve snímcích Green Lanter, Méďa nebo 6 undergroud. Tento herec ale myslí na zadní kolečka, a tak má kromě hraní i jinou aktivitu: spoluvlastní značku alkoholických nápojů Aviation American Gin.

Ryan se stará převážně o promo a marketingové aktivity. Na jeho osobním youtubovém kanále najdete skoro dvě desítky videí propagujících zmíněný gin. Před nedávnem přišel s koronavirovou edicí tohoto nápoje, která naráží na téma, že děti v současné době nemohou do škol, ale musí aplikovat samostudium. Za pomoci rodičů, kterým z toho jde hlava kolem… A dost nás tím pobavil.

„Je to klasický lahodný Aviation Gin, který milujete, ale má větší grády,“ popisuje nový produkt herec sedící nad učebnicemi.

„Může vám pomoci s řadou školních předmětů nebo s přehodnocením vašich vlastních, dávno zapomenutých traumat ze střední školy,“ vtipkuje Ryan a přidává i nějaké to ostřejší slůvko.

Zdroj: YouTube kanál Ryan Reynolds

It’s back to school time, which this year has a whole new meaning. That’s why today I’m introducing Aviation American Gin: Home School edition.

Ryan Reynolds v reklamě na speciální edici svého ginu

Spot o ginu, který herec označil titulem Aviation Home School edition, oficiální sponzor rodičovských gin konferencí, stylově uzavírá zvuk školního zvonění. Má to grády, má to vtip. Za nás jednička s hvězdičkou. Ať jsme tematičtí…

Kam dál? Pod štítkem Reklamy najdete další skvělé reklamní počiny, které nás nadchly.